Bekijk hier het laatste nieuws & 

agenda items van De TorenschouwRenovatie van vloeren, deuren, wanden en plafonds in 2018 afgerond


Vrolijke spanning bij de start, een frisse wandeling door het dorp, gastvrij ontvangst, ontmoetingen met nieuwe en bekende mensen, heerlijke gerechten, een goed glas, gezelligheid, een mooi gesprek. Ook in 2019 weer Dis in Dois! Datum:Zaterdag 2 februari Dis in Dois!

Wat is Dis in Dois ook al weer? Dis in Dois is een evenement voor en door de inwoners van Opperdoes. Deelname aan Dis in Dois kan als kok of als gast. Als kok kook je thuis voor 6 personen, dat is inclusief jezelf en (eventuele) partner. Je bereidt een voor- en een hoofdgerecht. Bij ieder gerecht krijg je nieuwe gasten aan je eigen tafel. Na het voorgerecht gaan de gasten wandelend naar een volgend eetadres en heeft de kok tijd om het hoofdgerecht klaar te maken voor de nieuwe gasten. Het nagerecht voor zowel de koks als de gasten wordt geserveerd in Dorpshuis de Torenschouw. Op voorhand is niet duidelijk wie, wat, waar gaat eten. De indeling is een verrassing voor zowel kok als gast. De koks krijgen voorafgaand het aantal deelnemers per gang én de hoogte van de financiële bijdrage doorgegeven. Ook dit jaar kun je als gast aangeven of je de avond met je partner op stap wilt of dat je het juist leuk vindt om ieder een eigen route te gaan.

We starten met de gasten om 18.30 uur in Dorpshuis de Torenschouw. Daar vindt een korte uitleg plaats en zullen de gasten te horen krijgen waar hun eerste eetadres zal zijn. Na het voorgerecht krijg je aldaar te horen waar je mag aanschuiven voor het hoofdgerecht. Na het hoofdgerecht komen de koks en gasten samen in het Dorpshuis voor het nagerecht. Afsluitend kunnen we onder het genot van koffie, thee of een drankje met elkaar de ervaringen delen. Het evenement wordt rond 23.00 uur afgerond. Wat langer blijven kan maar dan voor eigen rekening.

De kosten zijn € 30,00 per deelnemer. Dit is dan voor het 3-gangen diner, drankjes tijdens het eten en koffie/thee/bier/wijn/fris tijdens de nazit tot 23.00 uur in Dorpshuis de Torenschouw.

Iedere volwassene woonachtig in Opperdoes kan meedoen. Doel is een gezellige avond, lekker samen eten, nieuwe contacten opdoen en mooie gesprekken voeren.

Vorige edities als gast deelgenomen? Dit jaar dan eens als kok proberen?

Wil je meedoen?Meld je dan uiterlijk 20 januariaan door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen en deze samen met de kosten voor deelname af te geven bij:

Jos Klaver, Dorpshuis de Torenschouw of Piet Wijdenes, de Waarde 30

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aanmelding Dis in Dois 2 februari 2018

Naam deelnemer(s) :

Adres :

E-mail :

Mobiele telefoon :

Beschikbaar als : Kok / Gast / Beide*

Indien Gast of Beide : Apart / Samen met je partner ingedeeld worden.

*Doorhalen wat niet van toepassing is. Bij de optie “beide” wordt je afhankelijk van de opgaven ingedeeld.

Sociaal Eetcafe op 22 januari

Menu: Kipfilet met zoete kerriesaus en spekjes, aardappelkoekjes, groentefantasie

Dessert: Mango-ijs met slagroom            

Euro 10,50 p.p.Dinerlocatie in de historische kerk van Opperdoes


Wilt u eens dineren in een prachtige kerk, dan kunnen wij dit voor u verzorgen, informatie bij Jos Klaver en bekijk de site van deze mooie kerk eens! www.dorpskerkopperdoes.nl.

Terug van weggeweest: de Opperdoezer Jodenkoek van Bakker Vijn


Na diverse proefbaksels en bezoeken aan, en keuringen van, bakker Jan Vijn kunt u de ouderwetse Opperdoezer Jodenkoek bestellen gebakken volgens het originele recept van bakker Jan Vijn. Deze koek wordt verpakt in een gebaksdoos met daarop de Opperdoezer vlag. Heerlijk bij iedere gelegenheid en ook leuk om kado te doen! Bestellen graag 3 dagen van te voren: 0227-542250 Prijs euro 16,50

Neem contact met ons op

De Torenschouw
Torenstraat 17
1647 NE Opperdoes 


KvK-Nummer 

37126511

Telefoon 
0227 – 542 250 


Mobiel 

06 – 4245 4410 


E-mail 
info@torenschouw.nl

Openingstijden
Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag 19:00
Woensdag 19:15
Donderdag 19:30
Vrijdag 19:30 of eerder voor feesten en partijen

Zaterdag 19:30 of eerder voor feesten en partijen
Zondag Op reservering voor feesten en partijen

De catering goed geregeld voor uw feest of vergadering door De Torenschouw.